Wednesday, October 26, 2011

KONVO : PRE CONVO SHOOTMeskipun dah seminggu berlalu, selepas entri ambil jubah, inilah antara masa yang agak terluang untuk menaip the next entry berkenaan dnegan konvokesyen..

Alhamdulillah, terima kasih yang tak terhingga kepada Syafiq aka SSPHOTOWORK sebagai Official Photographer untuk Istiadat Konvokesyen Kali ke- 6 ini..tak lupa juga kepada sabrina...sebab layan karenah piha sepanjang pre convo photoshoot ni berlangsung...

Piha nak ucapkan terima kasih snagat2 pada Syafiq & Sabrina sebab dia yang update tentang photoshoot piha, memang piha akui, piha tak follow sangat..hehe..sebab banyak kerja..jadi Syafiq dengan Sabrina lah yang tentukan tarikh Photoshoot dengan tempatnya sekali..

Kami ada 3 sesi Photoshoot dan selama 3 HARI berturut2...meskipun hujan rahmat turun, namun Syafiq dan Sabrina tak patah semangat untuk cari tempat yang lain..

SESI PERTAMA kali lakukan dekat Tanjung Karang, sebaik sahaja selepas piha attend rehearsal dekat UNISEL BJ, jadi kalau nampak di situ jubah kami agak berkedut dan lipat seribu... baju fresh dari plastik OK..=P

Then, sesi bergambar di mulakan..ini adalah sebahagian gambar yang di tag dalam FB piha..yang lain..masih lagi pada Syafiq..


Piha, Sabrina, Linda

Alhamdulillah..sepanjang photoshoot dekat Tanjung Karang, cuaca menyebelahi kami..cuaca agak redup dan berangin...


Syafiq dan Sabrina sangat professional..tak kurang juga murah dengan pose2 yang menarik untuk kami semua..

Kami mulakan photoshoot lebih kurang pukul 4.00pm dan selesai pukul 6.30pm then kami terus makan MEE UDANG!!!..tapi..so-so jelah...

SESI KEDUA berlangsung dekat Putrajaya, dari tengahari hingga lah ke petang, tapi pada waktu itu, hari sedikit tak baik sebab cuaca agak mendung dan hujan..


Ini adalah info kepada sesiapa yang berminat nak buat photoshoot tak kira apa jua photoshoot boleh berhubung dengan :


No comments:

Post a Comment